TR EN

KOM Electronics / 2023-05-27

1 - Öncelikle kaliteli ürün almaya dikkat etmelisiniz. Ticari oyun makinelerinde ucuza kalitesiz ürün  alma veya kaliteli ürünü alma seçenekleri arasından mutlaka kaliteli ürünü almayı tercih etmelisiniz ki yarı yolda kalmayın ve ticaretiniz sekteye uğramasın. Böylece sezon bitene kadar tamirleri ile uğraşmayıp kazanmaya odaklanabileceksiniz.Unutmayın; ucuz malın ilk yatırım maliyeti uygundur fakat sonrasında sizi sürekli harcama yapmaya mecbur bırakabilir ve pahalı gibi gelen kaliteli üründen çok daha fazla maliyet çıkartabilir.

2 - Üretici firma olmasına ve ne kadar süredir piyasada olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Çünkü üretici firma tercih edildiğinde,ürünün yedek parçalarına her zaman kolayca ulaşılabilir ve kısa sürede temin edilebilirsiniz,aylarca parça bekleyerek makinenizi boşa yatırmamış olursunuz. 

3 - Satın aldığınız firmanın ürünün arkasında durması ve ulaşılabilir olması çok önemlidir. Ürününün arkasında duran firmaları tercih etmeniz, uzun yıllar boyunca makinenizi çalıştırabileceğiniz anlamına gelir. 

4 - Ürünü satın aldığınız firmanın ürünün tüm özelliklerine hakim olması gerekir. Piyasada ticari olarak alım satım yapıp teknik konularda hiçbir bilgi sahibi olmayan ve size yardımcı olamayacak firmaların da olduğunu göz önünde bulundurmanız size önemli faydalar sağlayacaktır.

• Google işletmemiz üzerinden üretici firmanın aldığı yorumlar sizlere en doğru kullanıcı deneyimlerini sunarak, nasıl bir firmadan nasıl bir ürün aldığınız hakkında sizi bilgi sahibi yapacaktır.